13 Mart 2017 Pazartesi

su içmenin cilde faydaları


Su içmenin cilde faydaları hakkında aslında söylenecek çok şey var. Bol su tüketmek özellikle diyet yapanların ve kilo vermek isteyenlerin en fazla başvurduğu alternatiflerden bir tanesi. ancak su tüketmek sırf beslenmeyle ilgili konularda değil benzer sürede cilt güzelliği için de vazgeçilmez konular arasında. su içmenin tene yararları bu hususta sayılamayacak kadar fazla ve güzelliğine önem veren her kadının dikkat etmesi gerekenler arasında.
tenimiz bütün vücudumuzu kaplıyor ve gün süresince karşılaştığımız tüm şey aslında cildimiz üzerinde bir iz bırakıyor söyleyebiliriz. her türlü dışarıdan gelen etkenlere karşı bedenimizin geri kalanını muhafaza eden cildiminizin muhakkak süre arasında zarar görmeye uğraması ve önceki görselliğini, sağlığını yitirmesi pek normal. Güzel görünen bir cildin ilk şartı da kozmetik materyallerinden evvela faydalı bir tene malik olmak olduğu için teninizin görünümü ile ilgili şikayetleriniz bulunuyorsa evvela onu daha sağlıklı duruma getirmek için bol bol su içmeye çabalayın.

Su içmenin cilde başka faydaları


Su içmenin cilde faydaları hakında anlatacağımız çok şey var.  Günde neredeyse şekilde iki litrelik bir su tüketimi bilirkişiler tarafından tenin sağlığını ve güzelliğini savunması adına şiddetle öneriliyor. Zira sağlıksız olarak görünen ciltlerin pek çoğunun temel derdi muhafaza etmeleri gereken nemi yitirmeleri ve bu nedenle kuruluk sorunlarıyla karşılaşmalarıdır. bedenimizin büyük bir kısmını su oluşturduğuna göre onu böyle bir membadan mahrum etmek büyük bir sorun meydana getirmektedir.
bununla beraber dokunuzun bakımı sadece su içmekten oluşmuş olmasa da günde su tüketiminizi tertipli bir hale getirmeniz ve cildiniz o gün ister iyi ister kötü görünsün devamlı olarak tıpkı şekilde bu su diyetine devam etmeniz lüzumludur. dokunuzun yeterli olmayan oranda su ile beslenmesi nihayetinde kırışıklar, çatlaklar ve pek fazla değişik sıkıntılılık ortaya çıkmaktadır. cilt teninizin yaşlandıkça kırışıklarla dolmasını nedeni esasen tenin rutubet ve sıvıya ihtiyaç duyan tabakasında organize edilen sekametttir.
elbette cilt bakımına sürdürürken nemlendiriciler ve diğer koruma malzemelerine devam etmeniz lazımdır ancak teninizi güzelleştiren ve deliklerinizi en fazla açan ürünün içtiğiniz su olduğunu hatırdan çıkarmadan diğer malzemeleri bir dayanak verici olarak kullanmalısınız. tek başına kullandığınız kozmetik malzemelerden medet ummak cildinizi pek çok farklı kimyasala da maruz bırakacaktır.
yalnızca cildiniz değil, vücudunuzun her bir parçası esas şekilde suya gereksinim duyduğundan ötürü onların da sağlıklı ve iyi çabalar halde olması muhakkak ki cildinize de yansıyacaktır. Dediğimiz benzeri günde 2 litrelik su tüketiminizi zamanını geciktirmezseniz pek fazla sıkıntının önüne geçmeniz olası.